“Fotografie is een manier om te voelen en lief te hebben. Wat je fotografeert, blijft voor altijd vastgelegd. Het herinnert je aan details, lang nadat je alles bent vergeten.” – Aaron Siskind – (Amerikaans fotograaf)

blob

Hallo allemaal en welkom op mijn website!

Misschien even mezelf voorstellen? Hoewel ik mij nog steeds achttien voel ben recent een veertiger geworden. Fotograferen is nog steeds mijn grootste plezier, maar ik ben ook graag bezig met het ontwerpen en het maken van houten letters als hobby (www.storiesinwood.be). Ik reis ook heel erg graag. Ook hiervan komt binnenkort een website online. Je kan dus op deze websites ook nog wat meer werk van me zien.

Naast het reizen, kan ik ook genieten van zo ongeveer alles wat met muziek te maken heeft. Concerten, het  fotograferen daarvan, op zoek gaan naar vinyl, een plaatselijk bandje… Maar ook van een terrasje in de buurt met vrienden, een meeslepende serie 's avonds op TV of bij mooi weer een wandeling met mijn hond Follow. En ik was het bijna vergeten: K's Choice rocks!! :-)

Mijn opleiding fotografie begon ik reeds in mijn vijfde en zesde middelbaar in het VISO te Gent en daarna heb ik deze opleiding ook verder gezet in het hogeronderwijs aan het Sint-Lucas te Brussel. Ik ben er dus al vrij vroeg mee begonnen.

 

Waarvoor kan je bij mij terecht?

Het bedrijfsadres is in Eernegem (West-Vlaanderen), maar ik verplaats ik me overal. Zo ben ik bijna wekelijks oa. in Brugge, Gent, Antwerpen, Brussel... Laat afstand dus vooral geen reden zijn om mij niet te contacteren! Reportages kunnen zowel buiten- als binnenshuis, want hoewel ik er bewust voor gekozen heb geen winkel te openen is er wel een ruime fotostudio voorzien.

Ik doe vooral huwelijksreportages, maar ook baby-, portret-, kinderreportages en bedrijven zijn meer dan welkom. Je kan dus zowat voor vanalles bij mij terecht, bv:

  • Een huwelijksreportage, maar ook het vrijgezellenfeestje... Een reportage voor het gastenboek, maar ook voor jullie bedanking. Dit hoeft ook niet altijd als 'kaartje', je foto kan evengoed op een blikje frisdrank!

  • Een reportage van een belangrijke gebeurtenis zoals bv de geboorte van jullie kindje, de doop, het communie of lentefeest, maar evengoed ook de verjaardag of het bijhorende feestje. Of zelfs een avondje stappen met de vriendinnen of vrienden... :-)

  • Een ‘day in the life of’-reportage, dat is jullie een dagje volgen en het fotograferen van alles wat deze dag brengt in

  • Een serie foto’s van jezelf (en/of) je partner, iemand van de familie die je dierbaar is, het fotograferen van oma en opa of zelfs je huisdier. Ook op verplaatsing is dit geen probleem.

  • Ook voor het repareren van oude of beschadigde foto’s kan je bij mij terecht.

  • Of een 'last-minute' een cadeaubon... noem maar op.

  • Maar ook bedrijven en organisaties kan ik van dienst zijn. Zo kan je mij bijvoorbeeld benaderen voor allerlei events, zoals  foto’s van een bedrijfsborrel, een receptie, een bedrijfsdiner, een prijsuitreiking, de introductie van een nieuwe machine of product, een persconferentie, een sportevenement.… enz.  Of gewoon voor een bedrijfreportage of productfotografie voor jullie drukwerk of personeelsmagazine. Maar ook voor interieurfoto’s of zelfs voor foto’s als decoratie voor het bedrijfsinterieur.

 

Mijn aanpak:

Bij alles wat ik doe luister ik eerst goed naar wat jullie echt  wensen en op die manier probeer ik ook een beetje jullie persoonlijkheid weer te geven in het beeld.

Dat probeer ik ook te doen bij het fotograferen van jullie huwelijk. Voor mij is een huwelijk LIEFDE! Liefde voor de rest van je leven, in goede en kwade dagen… Die liefde hoop ik dan ook te kunnen fotograferen. Liefde tussen jullie, maar ook jullie liefde naar je familie, je ouders en je vrienden toe. Dat doe  ik het liefst op een ongedwongen, spontane en persoonlijke manier. Eigenlijk wil ik gewoon dat het klikt, tenslotte brengen we samen een wel heel belangrijke dag door! De foto’s zelf zou je misschien ook onder diezelfde noemer kunnen plaatsen: ongedwongen, spontaan en persoonlijk. Een beetje een journalistiek verslag van jullie dag. Een verslag van alle belangrijke momenten van jullie trouwdag, maar ook van alle emotionele en verrassende momenten, die misschien zelfs aan jullie voorbij zijn gegaan! Voor mij is het vooral belangrijk dat jullie tevreden zijn! En mij misschien zelfs gaan aanprijzen bij jullie vrienden! :-). Neem gerust vrijblijvend contact op en mail of bel me even om wat meer te weten te komen over de werkwijze en de prijs!

Hopelijk tot gauw!

Linsy